• igdirfirmalarirehberi@gmail.com
  • 0545 406 58 04-0507 581 49 76
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
3,035 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: IĞDIR-MERKEZ
  • TELEFON: 0 (545) 406 5804
  • SOSYAL MEDYA:

FİRMA HAKKINDA

Halılarım çok çabuk kirleniyor. Oysa ki her gün elektrik süpürgesi ile süpürüyorum. Acaba silmek işe yarar mı? Ya silmenin verdiği yorgunluk? Aklınızdan geçen tüm soruları duyar gibiyiz.  Halılar evlerimizin en sık kirlenen eşyalarıdır. Bu nedenle yılda en az iki kez profesyonel halı yıkama firmaları tarafından yıkanması gerekmektedir.

Peki Halı Yıkama Hakkında doğru bilinen yanlışlar nelerdir?

Çok sık  halı yıkama sonucunda halılar parlaklık ve canlılığını yitirirler.

Bu kesinlikle yanlıştır. Halılar hijyen, temizlik ve parlaklık için yılda en az iki kez Halı Yıkama Firmaları tarafından yıkanmalıdırlar.

Halıları elde sildiğimde de hijyen sağlarım.

Halılar elde silindiği takdirde fazla bastırmadan dolayı halının tüyleri zarar görecektir. Ayrıca elde silme işlemi sırasında toz ve bakteriler yüzeye çıkmak yerine halının tüylerinin en dibine doğru itilirler ve bu hijyen açısından fayda sağlamaz aksine zararlıdır.

Halı Yıkama Firmaları Halılarımı doğru temizlemez ben kendim yıkamalıyım.

Her meslekte olduğu gibi halı yıkama firmaları arasında da merdiven altı dediğimiz işini kötü yapan Halı Yıkama firmaları vardır.

Ancak Profesyonel Halı Yıkama şirketleri  halılarınızın ilk günkü parlaklık ve yenilikte kalmasını sağlar ve hijyenik halı temizliği yapar.

Halı Yıkamada güvenilir adres Iğdır Halı ve Koltuk Yıkama, Iğdır’da kendi arsasında son teknoloji Halı yıkama makineleri ile Halı Yıkama işlemini gerçekleştirir.

Ücretsiz servisimizle 4 mevsim birinci sınıf  Halı Yıkama  hizmeti  vermekteyiz. Halı yıkama işlemi sırasında halılarınız Yumuşatılmış Sıcak Su İle Yıkanır.

Halılarınız Hırsızlık,Bozulma ve Yangına Karşı IĞDIR HALI  VE KOLTUK YIKAMA Güvencesindedir.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.